Wereldtickets.nl wint voor tweede maal van CTO Amsterdam

Voor de tweede keer binnen en week versloegen de basketbalsters van Wereldtickets.nl de dames van CTO Amsterdam. Dinsdag was het in Sporthallen Zuid nog een nipte zege, met één punt verschil tijdens de achtste finale van het nationale bekertoernooi. Zondagmiddag werd het, op dezelfde locatie en met dezelfde opponent, maar dan voor de competitie, een duidelijke 48-70. De Leiderdorpse Wereldtickets.nl is weer opgeklommen naar de tweede plaats in de vrouweneredivisie, na vijf opeenvolgende competitieoverwinningen. Komende week is het programma weer goed gevuld met uitbeurten in Rotterdam en Katwijk. Zaterdagavond 27 november wordt in thuishaven de Bloemerdhal gespeeld tegen oud-landskampioen Den Helder.

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×