Lezing Taal en Cultuur Willem Barnard

Ds Cort van der Linden verzorgt in de Lokhorstkerk een lezing over de taal en poëzie van Willem Barnard. Barnard schreef naast gedichten ook een groot aantal kerkliederen, die onder meer terug te vinden zijn in het Liedboek voor de Kerken en de bundel `Tussentijds’. De interesse voor poëzie van de schrijver, kwam voort uit de liturgie. Ds Cort van der Linden gaat tijdens de lezing in op een aantal liederen. De lezing vindt komende donderdag plaats en wordt een week later herhaald. Beide lezingen beginnen om 20.00 uur en de toegang is vrij. Vrijwillige donaties worden op prijs gesteld. De Lokhorstkerk is te vinden aan Pieterskerkstraat 1. Aanmelden is niet nodig.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×