Leidse diaconieën tekenen samenwerkingsovereenkomst

Gisteren hebben Bert Verweij, voorzitter van de Diaconie Protestantse gemeente Leiden, en Wilbert van Erp, voorzitter van de Rooms Katholieke Diaconie Leiden, een belangrijke samenwerkingsovereenkomst getekend. De beide diaconieën werken op allerlei vlakken al samen, maar met deze overeenkomst kan dit geïntensiveerd worden ook naar de toekomst. De ondertekening vond plaats in Diaconaal Centrum De Bakkerij. De Bakkerij heeft in de afgelopen decennia een stevige reputatie opgebouwd op het gebied van zorg, gastvrijheid, ondersteuning en belangenbehartiging van kwetsbare groepen in Leiden en omstreken. Vanuit dit centrum wordt gewerkt met gebundelde krachten op basis van inspiratie, kennis en kunde van beide kerken.
Meer info:www.debakkerijleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×