De Ierse Valerie O'Driscoll, foto: PR.

Fors verlies Wereldtickets.nl

Na de geweldige successen van de afgelopen periode, ging de Leiderdorpse damesbasketbalploeg afgelopen zaterdag keihard onderuit. Er waren wat zieken en half fitte speelsters, wat redenen kunnen zijn voor het verlies, maar de manier waarop Wereldtickets.nl verloor, stemt toch tot nadenken. Een tweede plaats in de nationale eredivisie werd door het verlies tegen Rotterdam met 87-67, verspeeld. Topscoorster met 20 punten was Corine Manuputty en de Ierse Valerie O’Driscoll maakte enkele minuten voor tijd een hoopvol debuut. Komende zaterdagavond om 19.00 uur speelt Wereldtickets.nl thuis, in de Bloemerdhal, tegen Den Helder in een poging de tweede plaats te heroveren.

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×