T.V. Zuid-West renoveert clubhuis en viert 25-jarig jubileum

Tennisvereniging Zuid-West is op 11 december precies 25 jaar geleden opgericht. Dit 25-jarig jubileum zal een jaar lang worden gevierd met diverse activiteiten. Het jubileumjaar wordt op 11 december geopend met een receptie voor (oud-)leden en een spetterend feest voor alle huidige leden. De receptie zal ook gebruikt worden als gelegenheid om het gerenoveerde clubhuis van de vereniging officieel te openen. Dit jaar heeft T.V. Zuid-West namelijk flink geïnvesteerd in de broodnodige renovatie van het clubhuis.

Er is een nieuwe entree gecreëerd. Het terras is vernieuwd en met een glazen overkapping overdekt gemaakt. Ook binnen het clubhuis is het nodige opgeknapt en is een inpandige bergruimte gebouwd die de opslag in oude containers vervangt. Voor de komende jaren is hiermee een prettige ambiance gecreëerd voor de leden en voor bezoekers van andere verenigingen op competitiedagen en het jaarlijkse Open Toernooi in week 35.

Oud-leden van T.V. Zuid-West kunnen zich aanmelden voor de receptie op 11 december van 17:00 tot 19:00 uur door een berichtje te sturen naar jubileumcommissie@tvzuid-west.nl of een briefje te sturen naar Schubertlaan 133, 2324CR Leiden.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×