Marjo Visser stapt op bij de Sleutels

Marjo Visser, de directeur-bestuurder van woningcorporatie de Sleutels, stapt volgende maand op. Toen de Sleutels en Zijl en Vliet in 2004 fuseerden, trad Visser aan als directeur bestuurder. Onder haar leiding versmolten beide organisaties op op organisatorisch en bedrijfscultureel vlak. Ook stond zij aan het roer tijdens de professioneringsslag die erop volgde. De redenen van haar vertrek zijn volgens Visser onder andere de veranderende eisen die de politieke en economische omgeving aan de corporatie stellen. Het lijkt haar goed wanneer een opvolger de Sleutels in deze nieuwe fase zal aansturen. De zoektocht naar die opvolger is inmiddels gestart. Visser neemt op 9 december december officieel afscheid van haar collega’s. Per 1 januari heeft ze een nieuwe baan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×