Matilde Politi, foto: PR.

Betoverende Sirene Songs door Matilde Politi

De Italiaanse zangeres Matilde Politi kent vanuit haar geboortestreek op Sicilië de betoverende macht van de golven van de zee en de kracht van muziek. Op uitnodiging van de X brengt zij aanstaande zaterdag verleidelijke ‘Sirene Songs’ ten gehore in de tradities van haar eiland, waarin invloeden van de Grieken, de Noormannen, de Arabieren en de Spanjaarden te beluisteren zijn. Naast rauwe Siciliaanse volksmuziek zal Politi haar publiek meevoeren op een avontuurlijke reis met Antilliaanse ritmes, vurige Cubaanse swing en jazzy improvisaties.

Bezetting: Sandro Fazio (IT) gitaren Matilde Politi (IT) zang Mark Haanstra (NL) bas Martin Verdonk (NL/Curaçao) percussie.
Het concert vindt plaats in de Tuinzaal van de Burcht, aanvang: 21.00 uur.
Meer info en reserveren: www.de-x.nl

Meer info over de muziek en luisteren: www.musicworldseries.nl www.sandrofazio.com www.matildepoliti.com

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×