Luchtfoto van de Lammermarkt, foto: PR.

Ideeënprijsvraag voor Leidse Lammermarkt

RAP Architectuurcentrum organiseert in samenwerking met het Stadslab en BNA Kring Rijnland een ideeënprijsvraag voor het Leidse Lammermarktgebied. De gemeente gaat onder de Lammermarkt een parkeergarage van achthonderd parkeerplaatsen bouwen en volgens de organisatie is dit een kans bij uitstek om vorm te geven aan het huidige parkeerterrein bij Molen de Valk. “Dit biedt een unieke kans om hier een prachtige betekenisvolle plek in onze Sleutelstad te maken. Het Lammermarktgebied zou een waardig en groen entree van de binnenstad kunnen vormen”, aldus Fons Verheijen van RAP Architectuurcentrum.

De prijsvraag is bedoeld voor architecten, landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen en studenten in deze vakgebieden. De inzending sluit op 4 januari 2011. Het wedstrijdprogramma is te downloaden via www.rapsite.nl

Op 14 januari 2011 worden in RAP Architectuurcentrum aan de Nieuwstraat 33 drie geldprijzen uitgereikt aan de winnaars. Alle inzendingen worden geëxposeerd in het Rap.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×