Gewapende overval op speelgoedwinkel

Twee gemaskerde mannen hebben afgelopen zaterdag tegen sluitingstijd een gewapende overval gepleegd op speelgoedwinkel Bart Smit aan de Lange Voort. De overvallers kwamen rond 17.20 uur via de achterzijde de winkel binnen. Ze bedreigden het personeel met een vuurwapen en sloten hen vervolgens op in een ruimte. Vervolgens gingen ze er met de buit vandoor eveneens via de achteruitgang. Vermoedelijk zijn ze op de parkeerplaats in een zwarte auto gestapt en richting de Floralaan gereden. De politie heeft direct in de omgeving naar de daders gezocht, maar deze wisten te ontkomen. Een van de mannen was donker gekleed, heeft krullend haar tot op de schouders en een ongeschoren uiterlijk. Beide mannen zijn tussen de 25 en 35 jaar. De politie doet verder onderzoek en vraagt mogelijke getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×