Man schiet met luchtdrukwapen in horecagelegenheid

In de nacht van afgelopen vrijdag op zaterdag, rond 00.30 uur, schoot een man met een luchtdrukwapen op gasten in een horecagelegenheid aan de Heerenweg. Aanleiding was een uit de hand gelopen ruzie. Een 20-jarige vrouw was met een paar bekenden in de horecagelegenheid, waarbij één van hen ruzie kreeg met een man, die de zaak binnen kwam lopen. Deze man probeerde hem een kopstoot te geven. Vlak daarna klonken er schoten, die van een andere man bleken te komen, die bij de ingang stond. Het groepje verstopte zich snel in de keuken en de wc’s, waarna beide mannen ervandoor gingen. De 20-jarige vrouw werd in haar schouder geraakt. De politie is opzoek naar de twee mannen en vraagt mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×