Politie zoekt getuigen verkeersruzie

De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersruzie, die vorige week zaterdag plaatsvond. Het gaat om een conflict tussen een 26-jarige Leidenaar en een nog onbekende man met een zwarte bestelbus. Rond 19.15 uur stond de Leidenaar op de Veurseweg in Voorschoten voor een stoplicht te wachten. Naast hem stond de bestelbus. Beide wagens gingen rechtdoor. OP het moment dat de Leidenaar in wilde voegen, kreeg hij daarvoor geen ruimte van de bestelbus. Hij moest hard remmen en kwam achter het busje terecht. Toen de bestuurder afsloeg, toeterde de 26-jarige naar hem, om te laten weten dat hij zijn rijgedrag bij het verkeerslicht afkeurde. Dit irriteerde de bestuurder van het busje, die de achtervolging op de Leidenaar inzette en hem afsneed. Hij stapte uit en trapte de zijspiegel van de auto van de Leidenaar af. Daarna stapte hij weer in en reed hard op de beschadigde auto af. Na die actie reed het busje zo snel mogelijk weg, gevolgd door de Leidenaar die hem probeerde te achtervolgen. Na een tijdje raakte hij het busje kwijt. Hij besloot door te rijden en ging via de Voorschoterweg en de Rooseveltstraat naar het politiebureau aan de Vijfmeilaan in Leiden. Daar deed hij aangifte van vernieling. Getuigen kunne de politie bereiken via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×