Kerststands Amnesty in bibliotheek en kerken

De Leidse Werkgroep van Amnesty International staat weer tot en met 19 december traditiegetrouw in de weekenden met een kerststand in de Openbare Bibliotheek en in een aantal Leidse kerken. Met het doel om het werk van Amnesty onder de aandacht te brengen, worden onder andere kerstkaarten, kaarsen en kalenders te koop aangeboden. De opbrengst is bestemd voor het werk van Amnesty International.

De verkoop vindt plaats op 4/5, 11/12 en 18/19 december. De locatie van de stands zijn de Openbare Bibliotheek (op zaterdagen, van 11.00-17.00 uur) en in de Leidse kerken: de St. Petruskerk, de St. Josephkerk, de Vredeskerk, de Hooglandse kerk en bij de Leidse Studenten Ekklesia (op zondagen tijdens en na de viering/dienst).

Meer info: www.leiden.amnesty.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×