Museum De Lakenhal wint Zuid-Holland Museumprijs 2010

Afgelopen maandag ontving directeur van Museum de Lakenhal, Meta Knol, de Zuid-Holland Museumprijs 2010 uit handen van Sipke Jan Bousema. Bousema is bekend van televisieprogramma’s als ‘Cash op zolder’ en ‘Museumbende’. Het Leidse museum sleepte de prijs in de wacht met haar onderzoeksproject ‘Werk in uitvoering’, waarbij duizenden collectievoorwerpen opnieuw worden bekeken en geregistreerd voor de ogen van het publiek. De prijsuitreiking vond plaats in het Rotterdamse havenmuseum.
(Foto PR: v.l.n.r. juryvoorzitter Jan Anderson, Wim Weijland directeur RMO, Meta Knol directeur Museum De Lakenhal Leiden, Diana Wind directeur Stedelijk Museum Schiedam en presentator Sipke Jan Bousema)

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×