'Woman' van Dorrit Klomp, foto: PR.

‘Men, Women & Other Stuff’

Dorrit Klomp (schilderijen, tekeningen, sieraden en keramiek) en Martin Bergwerff (schilderijen en sumi-e) exposeren hun werk onder de titel ‘Men, Women & Other Stuff’ in de FSW galerie van de Faculteit der Sociale Wetenschappen. Klomp studeerde af aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en werkt sinds 1990 als zelfstandig beeldend kunstenaar. Zij is een hedendaagse impressionist en haar techniek is sterk beïnvloed door Vincent van Gogh en Monet. Martin Bergwerff exposeert regelmatig met foto’s, grafiek en schilderijen en met zijn specifieke Sumi-e, geschilderd met inkt op rijstpapier, waarmee de kunstenaar kunstzinnige kaarten en plattegronden maakt.

De expositie is te bekijken van 9 december tot 15 april 2011 in de FSW galerie van het Pieter de la Courtgebouw, Wassenaarseweg 52, Leiden.
Openingstijden: Ma-Do 08.00 – 22.00 uur Vrij 08.00 tot 20.00 uur.

Ingang achterzijde gebouw, parkeren LUMC.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×