Prof. Jelle Reumer, foto: PR.

Prof. Jelle Reumer geeft interessante Winterlezing bij Naturalis

De GEA Kring Rijnland organiseert op zondag 12 december een interessante Leidse Winterlezing door prof. Jelle Reumer. Reumer is bioloog en paleontoloog en directeur van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam. Hij zal spreken over de geologische historie van ons land: “Was Nederland altijd zo’n plat landje? Wanneer lag Winterswijk aan zee? Waarom kon je van Hoek van Holland naar Harwich wandelen?” Het antwoord op deze vragen begint bij fossielen, waarbij men als het ware in het verre verleden kan kijken.

De lezing start om 13.00 uur in de Cinema van Naturalis.

Meer info: www.leidsewinterlezingen.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×