Foto:PR.

Sinterklaas verruilt schimmel voor scootmobiel

Afgelopen dinsdag verruilde Sinterklaas zijn trouwe schimmel voor een moderne scootmobiel. De goede Sint wordt ook een dagje ouder, maar de omruiling was tijdelijk en ter gelegenheid van de opening van de eerste officiële scootmobielstalling in Leiden. Samen met Marjo Visser van woningcorporatie de Sleutels opende de Sint de nieuwe ruimte, waar ongeveer tien scootmobiels kunnen staan en worden opgeladen. De plannen van de Sleutels is om in alle Molens (Pelmolen, Poldermolen en Stellingmolen) een dergelijke ruimte aan te leggen.

De feestelijke opening is de start van een heel programma van Wonen, Zorg, Welzijn aanpassingen van de Sleutels aan haar woningen. De aanpassingen zijn bedoeld om woningen en gebouwen beter toegankelijk te maken voor mensen met beperkingen, belangrijk in een vergrijzende samenleving. De corporatie heeft voor de komende 10 jaar 3,5 mln euro uitgetrokken voor investeringen aan gebouwen en woningen op het gebied van Wonen, Zorg Welzijn.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×