VVD houdt Molen de Valk draaiend

Dinsdagmiddag krijgt Molen de Valk bezoek van Marijke van Dobben de Bruijn, Provinciaal Statenlid van de VVD. Ter gelegenheid van de Nationale Vrijwilligersdag worden negen vrijwillige molenaars in Zuid-Holland in het zonnetje gezet. Zij krijgen bezoek van leden van Provinciale Staten, die hen zullen helpen bij het draaiende houden van de molens. Het mechaniek van een molen blijft immers het beste in conditie, als het in beweging wordt gehouden. Het bezoek aan Molen de Valk duurt van 13.30 tot 16.00 uur. Andere molens die bezoek krijgen, zijn onder andere de Haastrechtse molen in Gouda, het Vliegend Hert in Brielle en de Salamander in Leidschendam.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×