Bridget Yoerger, foto: Stefan Mizee

Wereldtickets.nl komt één score tekort

Wereldtickets.nl heeft gisteren nipt verloren van landskampioen ProBuild Lions. Het duel in de Leiderdorpse Bloemerdhal eindigde in 69-71. Ondanks het teleurstellende verlies zijn de basketbalsters van Wereldtickets.nl ook wel een beetje trots, dat zij de landskampioen zo dicht op de huid zaten. De Amerikaanse Bridget Yoerger werd opnieuw topscoorster bij de Leiderdorpse ploeg met 27 punten. Er resteren nog twee wedstrijden dit jaar: Komende zaterdag bij Eurosped Twente en op dinsdagavond 14 december, om 20.15 uur, wordt de kwartfinale van het nationale bekertoernooi in de Bloemerdhal afgewerkt tegen Uball uit Utrecht.

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×