Eerder aangehouden inbreker weer de fout in

De 30-jarige Leidenaar die donderdag aangehouden werd op verdenking van poging tot inbraak in een huis aan de Stuwstraat, is gisteren weer de fout in gegaan. Een getuige uit Voorschoten meldde rond 11.30 uur dat er was ingebroken in een huis aan Ter Wadding. Hij hoorde het alarm in het huis afgaan en zag hoe een man in een grijze jas weg rende, met in zijn hand een laptop. Hij had een ruit ingegooid om binnen te komen. De politie ging meteen op zoek en vond de dader op de brug naar de Vijf Meilaan. Hij had zijn jas omgekeerd, zodat de buitenkant niet meer grijs, maar zwart was. Hij had de gestolen laptop in zijn broek verstopt. De dief is opnieuw aangehouden.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×