Veroorzaker botsing aangehouden dankzij buurvrouw

Een 29-jarige bewoner van de Ijsselkade is zijn buurvrouw erg dankbaar. Toen de Leidse zondagavond rond 20.30 uur een harde klap hoorde en een auto zag wegrijden bij die van haar buurman, noteerde zij meteen het kenteken. Daarna waarschuwde ze haar buur, die niet lang nodig had om te zien dat de voorkant van zijn auto flink beschadigd was. Hij nam contact op met de politie, die dankzij het genoteerde kenteken wist waar de veroorzaker van de botsing, een 44-jarige Leidenaar, woonde. Deze bleek niet thuis te zijn. De politie belde hem en de Leidenaar vertelde waar hij was. Op die locatie vonden agenten hem en zijn beschadigde wagen. Hij is aangehouden voor het verlaten van de plaats van een ongeval. De 29-jarige heeft aangifte gedaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×