Ladies’ Circle Leiden zoekt sponsors voor KidsFilmGala

‘Ladies’ Circle Leiden’ zoekt sponsors voor een gloednieuw Leids evenement het ‘KidsFilmGala’, dat plaats zal vinden op 30 januari in theater Trianon. Het moet een echte filmpremière worden vol glitters en glamour, waar zo’n 400 kinderen tussen 8 en 12 jaar als filmsterren op de rode loper worden onthaald. Bij het evenement horen natuurlijk de nieuwste kinderfilms, zoals de Nederlandse familiefilm ‘ Mijn opa de bankrover’ met Michiel Romeijn, Loes Haverkort, Zoë van der Kust, Waldemar Torenstra en rappers Lange Frans en Jes-R. De opbrengst van het evenement gaat naar jongerenhospice Xenia.

Wie zijn of haar (bedrijfs)naam wil verbinden aan het KidsFilmGala en wil sponsoren in geld of in natura, kan mailen naar: kidsfilmgala@gmail.com of bellen naar: Hedda Sasburg 06-5026 5288 of Mandy Jacobs 06-33 714 830.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×