Politiek Café VVD met Matthijs Huizing

Aanstaande maandag is Matthijs Huizing te gast bij het Politiek Café van de VVD. Huizing werd na de formatie van het kabinet-Rutte-Verhagen lid van de Tweede Kamer. Hij is onder meer woordvoerder luchtvaart, zee- en binnenvaart en toezicht financiële markten. Voor zijn beëdiging werkte hij in het bedrijfsleven en was hij voorzitter van de VVD-fractie in de gemeenteraad van Oegstgeest. Maandag zal Huizing vertellen over zijn eerste maanden als Kamerlid. Hij zal daarnaast ingaan op actuele thema’s, die betrekking hebben op zijn beleidsterreinen. Het publiek krijgt ruimschoots de gelegenheid met hem in debat te gaan en vragen te stellen. Het Café vindt plaats in de Branderij aan Middelweg 7 en begint om 20.00 uur. Om 20.30 uur neemt Huizing het woord.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×