Gipsverbandmeesters Rijnland Ziekenhuis in de prijzen

De gipsverbandmeesters van het Rijnland Ziekenhuis zijn in de prijzen gevallen. Ze zijn uitgeroepen tot de beste Nederlandse gipsverbandmeesters die een origineel kunstwerk kunnen maken. De Firma Lohmann & Rauscher, leverancier van onder andere traditioneel gips en kunststofgips vroeg alle gipsverbandmeesters in Europa een kunstwerk te maken van hun materialen. De gipsmeesters van het Rijnland, besloten een werkstuk te maken met als thema `bloemenland: wij zeggen het met bloemen’. De jury was hiervan zo onder de indruk dat zij de gipsmeesters uitriepen tot winnaar voor Nederland. Van alle winnaars uit de Europese landen is een kalender samengesteld.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×