Foto: Robert Putz.

Stoomtrein Valkenburgse Meer rijdt wél

Terwijl bussen en treinen uitvallen vanwege het winterweer, is er één oude trouwe gediende, die in de kerstvakantie zijn traditionele rondje om het Valkenburgsemeer rijdt: de Stoomtrein. Een leuk uitje voor de kinderen op een steenworp afstand van de Sleutelstad. Naast de bekende kerstritten rijdt de stoomtrein ook op 29 en 30 december, een oliebol en warme chocolademelk of glühwein zijn dan bij de rit inbegrepen. Daarnaast is het Smalspoormuseum in feestelijke kerstsfeer ingericht en valt er veel te bekijken van oude locomotieven tot modelspoorbanen. Meer info en vertrektijden van de stoomtrein: www.smalspoormuseum.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×