Twee Leidse grootheden trotseerden vandaag de gladheid. Nico Dijkshoorn overhandigde Jochem Myjer het eerste exemplaar van de dvd/bluray 'De Rust Zelve'. (Hoofdfoto: Jordy Kortekaas, repo: Chris de Waard, video: Emile van Aelst).

Honderden in de rij voor jochem Myjer

Je moest er vandaag wel wat voor over hebben, maar wie zich door de sneeuw een weg naar station Leiden Centraal wist te banen, werd niet teleurgesteld. Ook de Leidse komiek Jochem Myjer had zich niet door het weer laten weerhouden. Dat gold ook voor de Leidse dichter Nico Dijkshoorn van wie Myjer het eerste exemplaar kreeg van de dvd/bluray ‘De Rust Zelve’. In de ijskoude stationshal stonden honderden mensen in de rij voor een foto en een handtekening. Overigens hielp de gemeente nog wel een handje door het Stationsplein zo goed en zo kwaad als het ging sneeuw- en ijsvrij te krijgen.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×