Kerstchat voor behoefte aan goed gesprek tijdens de feestdagen

Mensen, die zich tijdens de Kerstdagen eenzaam voelen en behoefte hebben aan een gesprek, kunnen ook dit jaar weer terecht bij Humanitas Chat. De vrijwilligers van Humanitas zijn op beide Kerstdagen extra lang online bereikbaar. De chat is anoniem en gratis. Edwin Herzberg, leider van het project: “Vorig jaar werden er tijdens de Kerstdagen drie keer zoveel gesprekken gevoerd als op een normale zondag. Er is duidelijk behoefte aan en daarom maken de vrijwilligers van Humanitas ook dit jaar tijdens de Kerst extra tijd vrij om online te zijn voor mensen die hun hart willen luchten”. Vorig jaar ging ruim de helft van de gesprekken tijdens de Kerstdagen over eenzaamheid. De website www.hetluisterendoog.nl is op 25 en 26 december bereikbaar van 12.00 uur ’s middags tot 22.00 uur ’s avonds.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×