Witte Kerst en een hoop rotzooi?

In de besneeuwde woonwijken van de Sleutelstad stapelt het afval zich op. Terwijl de weermannen en – vrouwen een witte Kerst durven te garanderen en al een beetje hardop dromen van een Elfstedentocht, is de vraag hoe het nou verder moet met al dat vuilnis, dat niet wordt opgehaald. Doordat de gemeente een beperkt strooibeleid heeft ingevoerd, worden de woonwijken overgeslagen en kunnen de ophaaldiensten daar niet terecht. Ook de milieustraat is gesloten, dus zelf wegbrengen is ook geen optie. Een witte Kerst, mooi versierde huizen en een berg afval? De laatste updates over wegen, afval en de winter zijn te vinden op: www.leiden.nl/winter (foto: Jacqueline Borg)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×