Peter de Rooden 'Speelplaats', 180 x 140 cm, olieverf op linnen. Foto: PR.

Drie nieuwe leden maken hun entree bij Ars

Van 14 tot en met 30 januari laten drie nieuwe ARSleden hun werk zien in het gebouw van ARS aan de Pieterskerkgracht. Kunstenaars Dorte Rasmussen, Peter de Rooden en Els Maasson maken hiermee hun entree als nieuw lid bij de kunstenaarsverenging. Het werk van het drietal is zeer divers: Rasmussen laat zich inspireren door ritmes van stengels, kieren, schaduwen, plattegronden en gebouwen. Soms zijn de schilderijen volledig abstract en halen zij hun kracht vanuit de verf en de compositie op zich. De Rooden schildert een wereld zonder mensen, waarbij intrigerende plekken langzaam overwoekerd zijn door de natuur. Maasson beeldt met ingekleurde linoleumdrukken voornamelijk dieren en planten af, meestal begeleid door een tekst.

De officiƫle opening vindt plaats op 9 januari om 16.00 uur. Meer info en openingstijden: www.arsaemula.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×