Bewoners verzocht misstanden rondom oud en nieuw te melden

De politie verzoekt bewoners van Leiden e.o. direct contact op te nemen als men iets ziet, dat niet door de beugel kan tijdens of in aanloop naar oud en nieuw. Bel 112 als de politie snel nodig is; bel 0900-8844 als er iets verdachts te melden is, of bij vragen; wie iets weet van criminele activiteiten en liever anoniem wil blijven kan bellen met de tiplijn van Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Beeldmateriaal, waarop bijvoorbeeld te zien is hoe iemand een auto in brand steekt, vuurwerk in een brievenbus gooit of een bushokje naar de filistijnen helpt, kan via het uploadformulier op de site www.politie.nl/hollands-midden aan de politie worden gestuurd.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×