De kristallen bokaal, ontworpen door Siem van der Marel, foto: PR.

Voorronden Leidse Jazz Award in de ‘De Twee Spieghels’

Op 4- 5- 6- 11- 12 en 13 januari vinden in Wijn- & Jazz Café ‘De Twee Spieghels’ de swingende voorronden van de Leidse Jazz Award plaats. 16 getalenteerde Jazzstudenten afkomstig van de Nederlandse Conservatoria strijden om een finaleplaats. De prijs is een kristallen bokaal afkomstig van Royal Leerdam Crystal, ontworpen door beeldend kunstenaar Siem van der Marel. Daarnaast ontvangt de winnaar een geldprijs van € 1.000, – en een gehonoreerd optreden op de slotavond van de Leidse Jazzweek in 2012. De optredens starten elke avond om 20.00 uur. De presentatie is in handen van Fons Delemarre en de toegang is gratis. Elke avond treden twee tot drie talentvolle musici op en het publiek bepaalt samen met de deskundige jury, wie de winnaar van de avond is. De winnaars gaan door naar de finale op 20 januari in Muziekhuis de Q-Bus.

Wijn- & Jazz Café ‘De Twee Spieghels’ bevindt zich aan de Nieuwstraat 11, Leiden.

Meer info:www.Leidsejazz.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×