Presentatie dvd Leidse hofjes

Ine Leermakers, de schrijver van het boek ‘Door gangen en poorten naar de LeidseHofjes’ uit 1997, brengt dit werk nu ook uit op dvd. De dvd met de titel ‘Door gangen en poorten naar de Leidse Hofjes +’, bevat 473 pagina’s tekst en ongeveer 600 foto’s, waarvan het merendeel in kleur. Daarnaast zijn er 8 korte films over enkele hofjes in opgenomen, sommige met interviewsmet bewoners. Met behulp van de stadskaart waarop alle hofjes voorkomen met adres kan een wandelroute langs de hofjes worden uitgestippeld. Op 8 januari zal Leermakers het werk presenteren aan het publiek. De presentatie begint om 18.00 uur in de Tuinzaal van SociĆ«teit De Burcht. Tijdens de presentatie zal de film Het Sint Anna Aalmoeshuis  van Henk Robbers vertoond worden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×