Foto: PR.

Basisscholen Schaaktoernooi 2011 belooft weer spannend te worden

Op 19 januari is het alweer zover en zal het jaarlijkse Basisscholen Schaaktoernooi plaatsvinden bij Jeugdschaakclub Op Eigen Wieken, aan het Valkenpad 5. Leerlingen van alle Leidse basisscholen, die van schaken houden, zullen de strijd met elkaar aangaan. Er zijn twee wedstrijdgroepen: groep A voor de competitieschakers en groep B voor de recreanten. Inzet voor groep A is een startbewijs voor het regionale Schoolschaak-Kampioenschap later dit jaar. Vorig jaar kwam het eerste team van de Tweemaster als winnaar uit het toernooi, met de Lorentz als goede tweede. Het belooft dus weer een spannende strijd te worden.

Schoolteams die zich nog niet hebben aangemeld, kunnen dit alsnog doen bij Joop Kooijman, via JNJ_kooijman@yahoo.com

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×