Eric van Dommelen, foto: PR.

Eric van Dommelen aangesteld als Wijkagent Leiden-Zuid

Vandaag is Eric van Dommelen aangesteld als wijkagent in Leiden Zuid voor de wijken Boshuizen, Fortuinwijk Noord, Fortuinwijk Zuid en Gasthuiswijk. Van Dommelen werkt samen met collega-wijkagent Carola van der Kroft. Van 1991 tot 2007 is de nieuwe wijkagent werkzaam geweest bij de Regiopolitie Rotterdam-Rijnmond. Van Dommelen: “Een van mijn taken is zorg te dragen voor een schoon en veilig leef- en woonklimaat. Maar dat kan ik niet alleen, daarvoor heb ik de buurtbewoners nodig. Daarnaast is jeugdproblematiek één van de taken waaraan ik veel aandacht besteed.”

Van Dommelen is te bereiken op het landelijke telefoonnummer 0900-8844 en tijdens de spreekuren in de wijk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×