De Fabel van de Illegaal verhuist op 26 januari naar het oude LDM-pand de Middelstegracht. De organisatie krijgt daar de beschikking over de ruimte waar eerder De Zaak gebruik van maakte. (Foto: Eva de Bakker).

Fabel van de Illegaal voorlopig onder dak

De Fabel van de Illegaal, één van de organisaties die deel uitmaakte van de Vrijplaats Koppenhinksteeg, is voorlopig weer onder dak. De fabel zat een tijd lang in een kraakpand aan de Musschenbroekstraat in Leiden Noord, maar dat pand is onlangs door de gemeente verkocht. De Fabel moest er daarom uit. Eerder stelde SP-raadslid Eva de Bakker voor om de Fabel alvast een plek te geven in één van de panden aan het Vrouwenkerkhof. Het is de bedoeling dat de vrijplaats daarheen gaat verhuizen. Dat pand bleek echter niet veilig genoeg en moet eerst gerenoveerd worden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×