Bij een frontale botsing raakten gistermiddag drie mensen gewond. De brandweer moest één van hen uit het wrak zagen. (Foto's: Marc Wonnink).

Drie gewonden bij frontale botsing

Dinsdagmiddag zijn op de Voorschoterweg in Valkenburg twee auto’s frontaal op elkaar gebotst. Een lesauto met een leerling reed in de richting van Valkenburg en kwam op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer terecht. Daar botste de 18-jarige leerlingbestuurster op de auto van een 44-jarige man uit Monster. Die laatste raakte daarbij bekneld in zijn auto en moest door de brandweer uit zijn voertuig worden gehaald. Hij is overgebracht naar het LUMC. In de auto zat ook zijn hond. die bleef ongedeerd en werd meegenomen door de Dierenambulance. De 18-jarige bestuurster en haar rij-instructeur, beiden uit Noordwijk werden met nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersdienst van de Politie Hollands Midden sloot in verband met het onderzoek naar de toedracht de Voorschoterweg in beide richtingen enkele uren af.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×