Nieuwjaarsborrels politieke partijen

3

De meeste politieke partijen in Leiden organiseren de komende week een nieuwjaarsborrel. De PvdA geeft vanmiddag de aftrap. In Koetshuis de Burcht is iedereen vanaf 16.00 uur welkom. Morgenmiddag om 17.00 uur volgt GroenLinks in de Regentenkamer aan de Oude Vest. Die partij presenteert daar ook de eigen cultuurvisie voor Leiden. Woensdagavond om 20.00 uur proost het CDA op het nieuwe jaar in Einstein (Nieuwe Rijn) en vrijdag de 14e is iedereen welkom bij D66. Om 20.30 uur in Koetshuis de Burcht. Daar wordt ook het Leidse Raadslid van het Jaar bekend gemaakt. Tussen 15.45 en 18.00 uur staan zaterdag de 15e bij Stadslokaal Burgerzaken aan Breestraat de drankjes en vegetarische en veganistische hapjes klaar bij de Partij voor de Dieren. Maandag de 17e sluit de VVD de lijst borrels vanaf 21.00 uur af in De Branderij aan de Middelweg.

Delen

3 reacties

 1. Jantje van Leiden op

  Is er vedeeldheid binnen de redactie van Sleutelstad? Nog op 4 januari wist Corinne Knoester het volgende te melden: ‘Wie met de gemeenteraadsfractie van de Partij voor de Dieren het nieuwe jaar wil inluiden, is zaterdag 15 januari welkom bij de nieuwjaarsbijeenkomst. Tussen 15.45 en 18.00 uur staan bij Stadslokaal Burgerzaken aan Breestraat 123 de drankjes en vegetarische en veganistische hapjes klaar.’
  Wie geeft nu de aftrap?

 2. Chris de Waard op

  Geen tweespalt binnen de redactie hoor 🙂
  Gewoon even over het hoofd gezien. De PvdD staat er nu ook bij.
  Overigens verandert dat niets aan de aftrap vanmiddag om 16.00 uur bij de PvdA.

 3. Cliëntenraad SoZA Leiden op

  Op vrijdag de 14e wordt het op onze gezamenlijke nieuwjaarsreceptie veel leuker.

  De Bakkerij, Oude Rijn 44 b/c, Leiden.
  Vrijdag 14 januari 2011, 19.30 – 22.00 uur.

  Cliëntenraad SoZA Leiden, Wsw-raad Leiden en Leiderdorp

  http://www.clientenraad-leiden.nl

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline