Het was afgelopen zondag in Leiden prima loopweer en er namen totaal 1200 sportievelingen deel aan de Runnerworld Bosloop in de Leidse Hout en de Merenwijk. De wedstrijd over drie verschillende afstanden werd weer georganiseerd door Leiden Atletiek en Loopgroep Oegstgeest. Winnaar op de 10 kilometer en degene met de beste prestaties was Thomas Poesiat uit Kudelstaart. Poesiat is al jaren een bekend gezicht in het circuit, maar is inmiddels het niveau van de regionale wedstrijden duidelijk ontstegen. Op het bochtige parcours door de Merenwijk en de Leidse Hout ging Poesiat tot het uiterste, dat resulteerde in een zeer snelle tijd van 30.53. Op 2.30 minuten achterstand finiste Jumelet als tweede. Diny Bosker was met 42.47 de snelste vrouw op deze afstand. Kijk voor alle uitslagen op: www.leidenatletiek.nl  (Thomas Poesiat in actie, foto: PR.)

Runnersworld Leiden Bosloop gewonnen door Thomas Poesiat

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×