Krantenbezorger mishandeld door vreemde agressieveling

Een 22-jarige krantenbezorger uit Leiden werd afgelopen vrijdag rond 16.45 uur mishandeld op de Musschenbroekstraat. Een onbekende man passeerde de bezorger en pakte hem plotseling bij de arm met de vraag: “Waarom heb je dat gedaan?” Vervolgens begon hij de totaal onthutste bezorger te schoppen en te slaan en gooide zijn fiets in het water. Getuigen belden de politie, die de agressieveling niet meer kon ontdekken. Agenten haalden de fiets uit het water en spraken met het slachtoffer en verschillende getuigen. De dader is ongeveer 28 jaar oud, heeft kort blond haar en is ongeveer 1.80 meter. Hij droeg die middag een felblauwe jas. De politie vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken contact op te nemen via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×