Kennismakingsavond Sensoor

Wie tijd over heeft voor vrijwilligerswerk en goed kan luisteren, is op woensdagavond 19 januari welkom bij de informatieavond van Sensoor. Deze organisatie, die grotendeels bestaat uit vrijwilligers, biedt 24 uur per dag een luisterend oor aan bewoners van deze regio die iets kwijt willen, of gewoon even willen praten. Dat kan per telefoon, maar ook per computer. Voordat vrijwilligers bij Sensoor aan de slag gaan, volgen zij een intensieve, gecertificeerde training. De informatieavond, die geheel vrijblijvend is, vindt op woensdag 19 januari vanaf 20.00 uur plaats bij De Bakkerij aan Oude Rijn 44 b/c. Aanmelden is niet nodig. Op www.sensoor.nl/zuidhollandnoord staat meer informatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×