Leidse deelname aan nationale scholierendebatcompetitie

De leerlingen van het Bonaventuracollege, het Visser ’t Hooft Lyceum en het Stedelijk Gymnasium, bereiden zich voor op de nationale scholierendebatcompetitie ‘Op weg naar het Lagerhuis’. Komende donderdag en vrijdag strijden ze in het Provinciehuis samen met 31 andere Zuid-Hollandse scholen, waaronder het Rijnlands Lyceum uit Oegstgeest en Sassenheim, om een plaats in de achtste finales. De finale is in mei en wordt door de VARA op tv uitgezonden. De winnende school gaat op excursie naar het Engelse Lagerhuis in Londen. Komende donderdag en vrijdag worden de jongerendebatten vanaf 12.00 uur live uitgezonden op www.zuid-holland.nl/jongerendebatdagen

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×