Zwangere vrouw mishandeld tijdens oudejaarsnacht

Politie Hollands Midden is bezig met een onderzoek naar een zware mishandeling van een 30-jarige zwangere vrouw, die plaatsvond tijdens oudejaarsnacht aan de Morsebellaan. De vrouw had met haar gezin oud en nieuw gevierd in Leiden en reed rond 02.15 uur naar huis. Op de Morsebellaan stond een jonge man midden op de straat die probeerde om de auto te laten stoppen. De vrouw ontweek de jongen, die een trap tegen de auto gaf. Haar vriend stapte uit en werd door de jongeman en een groep vrienden mishandeld. De vrouw stapte ook uit om haar partner te hulp te schieten, maar ook zij werd geschopt en geslagen. Toen zij tegen de agressieveling zei, dat ze zwanger was, stompte deze expres nog een aantal keren in haar buik. Twee buurmannen kwamen naar buiten gerend en de vier jongemannen namen de benen. De vrouw is daarna met veel pijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en staat nu nog steeds onder behandeling. De kans is aanwezig dat haar ongeboren kindje iets aan de mishandeling heeft overgehouden.

De politie heeft in het weekend van 7 tot en met 9 januari vier mannen aangehouden: een 20-jarige en een 19-jarige man uit Oegstgeest, een 20-jarige man uit Warmond en een 19-jarige man uit Leiden. Zij zijn verhoord en op maandag weer vrijgelaten. Inmiddels is er een rechercheteam opgezet, dat onderzoek doet naar deze zaak.

Mogelijke getuigen die  meer informatie hebben over de mishandeling, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×