Julien Ménagé met ‘International Dutch 4tet’ naar finale Leidse Jazz Award

1

Gisteravond vond weer één van de voorrondes plaats voor de Leidse Jazz Award 2011 in Wijn- & Jazz Café ‘De Twee Spieghels’. 16 getalenteerde Jazzstudenten, afkomstig van de Nederlandse Conservatoria strijden om een finaleplaats, die op 20 januari gehouden wordt in de Q-Bus. De prijs is een kristallen bokaal afkomstig van Royal Leerdam Crystal, ontworpen door beeldend kunstenaar Siem van der Marel. Daarnaast ontvangt de winnaar een geldprijs van € 1.000, – en een gehonoreerd optreden op de slotavond van de Leidse Jazzweek in 2012. Het was een gezellige drukte in het sfeervolle Leidse café, waar Fons Delemarre de swingende kandidaten presenteerde. Het was moeilijk voor de jury, die uiteindelijk Julien Ménagé met zijn ‘International Dutch 4tet’ als winnaar van de avond uitriep. Vanavond vindt de laatste voorronde plaats. Meer info: www.Leidsejazz.nl

Delen

1 reactie

  1. Leuke foto’s, Emile! Je hebt de sfeer van de gezellige jazzavonden in de Twee Spieghels goed in beeld gebracht.

Over de auteur

Je bent nu offline