Keramiek van Alie Ronkes, foto: PR.

Warmonds Kunstcafé toont werk Leidse kunstenaars

De eerste kunstenaars die de spits afbijten van de reeks exposities in 2011 in het Kunstcafe de Galerie, zijn de Leidse kunstenaars Dick Bakhuizen van den Brink en Alie Ronkes. Bakhuizen van den Brink geeft met zijn opmerkelijke schilderijen een kijkje in zijn ‘Wonderbaarlijke wereld’ en Ronkes laat haar intrigerend keramisch werk zien. Beide kunstenaars behoren tot de kunstenaarsgroep ‘De Leidsche Mondialen’. De expositie wordt morgen om 16.00 uur feestelijk geopend door Aad van der Luit.

De tentoonstelling loopt tot 2 maart en  is van woensdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Meer info: www.kunstcafedegalerie.nl

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×