Kaartverkoop 33e VARA Leids Cabaret Festival gestart

Afgelopen maandag startte de kaartverkoop van alweer het 33e VARA Leids Cabaret Festival. Na de audities en selectie, begint het festival met acht deelnemers, die tijdens de voorrondes op maandag 7 en dinsdag 8 februari laten zien wat ze in huis hebben. Hiervan zullen er vijf doorgaan naar de halve finale op donderdag 10 februari. Van de vijf halve finalisten gaan er drie door naar de finale op zaterdag 12 februari. De spanning achter de schermen is als altijd weer om te snijden. Want wie heeft het in huis om de zaal Mee te krijgen en om in de voetsporen te treden van onder ander Najib Amhali, Sara Kroos, Javier Guzman, Wim Helsen of Katinka Polderman?

Terwijl de kandidaten zich voorbereiden op de halve finale presenteren het Leids Cabaret Festival en het Leids Film Festival op woensdag 9 februari om 20.15 uur in de Leidse Schouwburg een bijzondere avond, waarbij is niets is vastgelegd of geregisseerd. Net als vorig jaar gaan de improcabaretiers van ‘Op Sterk Water’ deze uitdaging aan.

Meer info en volledig programma: www.leidscabaretfestival.nl
De kaartverkoop loopt via www.stadspodia.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×