Corpus naar Madurodam

CORPUS `reis door de mens’ is nu ook te zien in Madurodam. Vanmiddag zet burgemeester Els Timmers van Oegstgeest samen met de Locoburgemeester van Madurodam Liza Stellingwerf, het hart van het miniatuur museum in beweging. De Oegstgeestse attractie die in 2008 geopend werd, is de afgelopen zes maanden nauwgezet en tot in het kleinste detail nagebouwd, op een schaal van 1:25. Corpus heeft een plaats gekregen bij het Groninger Museum, het Evoluon en het voetbalstadion van Madurodam. Bijzonder is, dat de bezoekers Corpus niet alleen kunnen zien, maar ook kunnen beleven. Door op een speciale plaat te gaan staan, kunnen zij het hart horen en voelen kloppen.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×