Debat hervorming hoger onderwijs

LSV Minerva en LVVS Augustinus organiseren morgen een debat over de kabinetsplannen voor de hervormingen van het hoger onderwijs. Die plannen zullen vanuit het perspectief van de universiteit, een oud-minister, de regering, de oppositie, het bedrijfseven en vanuit juridisch perspectief belicht worden. Aan het woord komen onder meer oud-minister Ronald Plasterk, Rector Magnificus Prof. Mr. Paul van der Heijden en Ir. Anne-Wil Lucas-Smeerdijk, woordvoerder hoger onderwijs van de VVD. Nadat de sprekers hun standpunt toegelicht hebben, volgt een debat met de zaal. Het debat is een Leids `alternatief’ voor het  `tegen’ van de grote demonstratie van 21 januari. Door de voor- en tegenstanders van de kwestie aan het woord te laten, wil de organisatie studenten de kans bieden zich een weloverwogen mening te vormen over de hervormingsplannen.

De debatbijeenkomst vindt plaats bij LSV Minerva aan Breestraat 50 en duurt van 19.30 tot 22.30 uur. De toegang is vrij voor alle belangstellenden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×