Weerbaarheidscursus voor kinderen

Kinderen die zich zelf beter willen leren kennen en meer zekerheid nodig hebben, kunnen volgende maand deelnemen aan een weerbaarheidscursus. In zeven lessen leren de deelnemers spelenderwijs hoe zij gevoelens kunnen uiten en hoe ze kunnen omgaan met situaties waarin ze zich onzeker voelen. De cursus is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar en start op maandag 7 februari in de Leiderdorpse Sterrentuin. Ouders die meer willen weten, zijn op maandag 24 januari tussen 16.00 en 17.00 uur welkom bij een informatiebijeenkomst. Op www.scwleiderdorp.nl staat meer informatie over deze en de andere cursussen die SCW Leiderdorp organiseert. Zo start er onder andere een cursus sieraden maken voor meisjes vanaf 9 jaar.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×