Man steelt laptop uit bibliotheek en wordt betrapt op heling

1

Een 38-jarige man uit Beekbergen viel gistermiddag door de mand toen hij in de omgeving van de Churchilllaan en de Bachstraat een laptop aan voorbijgangers te koop aanbood. De politie werd ingeseind en ging ter plaatse. In de Bachstraat troffen agenten de man, die een gestolen USB-stick bij zich had, die leidde naar een 20-jarige Leidse studente. Zij had die middag haar laptop even onbeheerd achtergelaten in de bibliotheek aan de Witte Singel. De man werd aangehouden.
Het komt vaker voor, dat er een laptop van een student uit de bibliotheek aan de Witte Singel wordt gestolen. De politie adviseert dan ook om in een openbare ruimte een laptop of andere kostbaarheden niet onbeheerd achter te laten.

Delen
Leiden Culinair

1 reactie

  1. Jammer voor de dief dat hij de voeding niet heeft meegenomen. De accu werkt niet meer, dus hij moet op netstroom. Dit zal de koper wel merken. Hij mag hem terugbrengen bij ons en kan dan eventueel het aankoopbedrag terugkrijgen. Dan kan mijn dochter weer verder studeren. Adres bekend bij de redactie.

Je bent nu offline