Ed Citroen te gast bij Open Podium Leiden-Noord

1

Singersongwriter Ed Citroen brengt zowel popclassics als mooie eigen composities en zal zaterdag 29 januari optreden bij het Open Podium Leiden-Noord in buurtcentrum de Kooi. Het gratis concert wordt verder opgeluisterd door het Wereldmuziekorkest die het publiek meeneemt op een muzikale wereldreis door Afrika, Rusland, Mexico en andere landen. Daarna is het de beurt aan het duo Andre en Jannum op piano en viool met eigen interpretaties van bestaande nummers. De avond wordt spetterend afgesloten door vijf muzikale tafeltennissers met hun Docosband.

Aanvang: 20.00 uur.
Het volgende Open Podium is op zaterdag 26 maart. Wie ook eens wil optreden kan contact opnemen met Maarten Witkam tel. 071-5222798 of 5219637.

Delen

1 reactie

  1. Ed supergaaf taxipatsertje,,met davey hier,,,ik vind het leuk dat ik weer wat van je hoor ,,we missen je wel een beetje bij de groot,,veel geluk en ik kom je wel weer tegen man,,,,,so long

Over de auteur

Je bent nu offline