Brandweerman leest kleuters Zijlwijkschool voor

In het kader van de Nationale Voorleesdagen, die gisteren van start zijn gegaan, werden de kleuters van de Zijlwijkschool voorgelezen door een echte brandweerman. De kleuters luisterden ademloos naar het spannende verhaal. Juf Metta Hendriks: “We hebben voor de kleuters een brandweerman gevraagd om voor te lezen. De kinderen zijn uit een ’brandweerboek’ voorgelezen door een echte brandweerman in zijn tenue en de kinderen van groep 3 worden volgende week voorgelezen uit een ‘ziekenhuisboek’ door een verpleegster! Wat maakt het voorlezen nog aantrekkelijker en levendiger dan dit?” Tot en met zaterdag 29 januari worden de tiendaagse Nationale Voorleesdagen gehouden en staat het voorlezen aan peuters en kleuters centraal bij de bibliotheken van BplusC, de kindercentra van B4kids, Stichting Peuterspeelzalen Leiden, Stichting Kindercentra Leiderdorp, JES Rijnland en kinderboekhandel Silvester. (Foto: PR.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×